Begeleiding bij rouwverwerking

Begeleiding bij rouwverwerking

Als er een dierbare wegvalt en jij verder moet…hoe doe je dat?

Begeleiding bij rouwverwerking

Is er voor jou wanneer je iemand moet missen in je leven.Ook al heb je veel steun en lieve mensen om je heen, het gemis van iemand die je lief is kan behoorlijk eenzaam voelen. Of je nu een partner, ouder, broer of zus, vriend of vriendin moet missen. Het is een verandering die heftige emoties kan oproepen en waarbij je je leven moet aanpassen aan de nieuwe situatie.

Ik spreek dan ook liever van het oude met het nieuwe verweven in plaats van verwerken. Bij verwerken lijkt er een begin en een eind te zijn terwijl je het gemis van een dierbare je jouw hele leven kan blijven voelen. 

Overdag houd je je groot, heb je afleiding maar wanneer je alleen bent komen de tranen. Het voelt alsof je alleen op de wereld bent en de enige die dit meemaakt. En wanneer je het gevoel denkt te hebben dat het best goed gaat kan de rauwe pijn van gemis plotsklaps weer toeslaan, ook na een hele tijd.

De liefde blijft…

Liefde voelen verdwijnt niet door het overlijden van je dierbare. Wel kunnen er veel verschillende andere emoties om de hoek komen kijken. Het onwerkelijke gevoel dat je bekruipt, boosheid op wie of wat dan ook, misschien zelfs een schuldgevoel…”wat als ik…” Opluchting omdat na een lang ziekbed de pijn voorbij is. Het kan allemaal maar hoeft niet, rouwen is heel persoonlijk en daardoor kan het ook eenzaam voelen en misschien vraag je je af of je het wel goed doet.

Wandelingen bij verlies

Je hoeft het niet alleen te doen. Praten over je verlies en de gevoelens die je hierover hebt kan je helpen om het proces van verweven te vergemakkelijken. Je hart luchten geeft ruimte voor nieuwe dingen in je leven en geeft rust in je hoofd.

Ik loop met je mee en begeleid jou vanuit mijn rol als professioneel coach en als ervaringsdeskundige.

Wandel mee, of dat nu een keer is of vaker, ervaar dat erover praten lucht geeft en voel de steun, troost en kracht van mijn begeleiding. Zoals rouwen persoonlijk is is ook mijn begeleiding persoonlijk, professioneel en ervaringsgericht.

Begeleiding bij rouwverwerking

Meer over mijn begeleiding lees je hier. Neem contact met mij op door een mailtje te sturen of via een what`s app bericht. Als coach bij kanker ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk coach bij kanker.

Meld je aan

 

Begeleiding bij rouwverwerking
Erover praten lucht op