Begeleiding bij rouwverwerking

Begeleiding bij rouwverwerking

Als er een dierbare wegvalt en jij verder moet…hoe doe je dat?       

hulp bij rouw, rouwcoach, gespreksgroep rouw, begeleiding bij rouw, steun bij verlies, partnerverlies, rouwcoaching, Amersfoort, rouwhulp leusden

Ook al heb je veel steun en lieve mensen om je heen, het gemis van iemand die je lief is kan behoorlijk eenzaam voelen. Of je nu een partner, ouder, kind, broer of zus, vriend of vriendin moet missen. Het is een verandering die heftige emoties kan oproepen en waarbij je je leven moet aanpassen aan de nieuwe situatie. Terwijl iedereen om je heen het leven weer oppakt ben jij zoekende naar hoe je verder kunt.

Het oude met het nieuwe verweven

Ik spreek liever van het oude met het nieuwe verweven in plaats van verwerken. Bij verwerken lijkt er een begin en een eind te zijn terwijl je het gemis van een dierbare je jouw hele leven kan blijven voelen. Zeker wanneer deze persoon een grote rol in je leven speelde.

Mijn begeleiding is er dan ook niet op gericht om te vergeten en maar door te gaan. Maar ik begeleid jou op een manier waarbij je het verlies verweeft in je leven zonder diegene die je lief had. De draad weer oppakken gaat vaak niet. Jij bent verandert door alles wat er gebeurt is en moet verder zonder iemand die een grote rol in je leven speelde. Hoe je weer door gaat met je leven is helemaal aan jou en ik loop het eerste stukje met je mee. Neem contact op en we bespreken het bij een eerste gratis gesprek.

Begeleiding bij rouwverwerking wanneer je vastloopt

Veel mensen redden het zelf met de mensen in hun omgeving. Zij ondervinden steun en weten hun pad te bewandelen op de manier die bij hen past. Maar wanneer je vastloopt, het gevoel hebt dat je blijft hangen in je gedachten en gevoelens trek dan aan de bel. Samen doorbreken we dit patroon zodat er ruimte komt om verder te kunnen met je leven en herinneringen.

De liefde blijft…

Liefde voelen verdwijnt niet door het overlijden van je dierbare. Wel kunnen er veel verschillende andere emoties om de hoek komen kijken. Het onwerkelijke gevoel dat je bekruipt, boosheid op wie of wat dan ook, misschien zelfs een schuldgevoel…”wat als ik…” Opluchting omdat na een lang ziekbed de pijn voorbij is. Het kan allemaal maar hoeft niet, rouwen is heel persoonlijk en daardoor kan het ook eenzaam voelen en misschien vraag je je af of je het wel goed doet. Durf je sommige dingen niet uit te spreken. Bij mij kan en mag het allemaal, ik vind niets gek.

Begeleiding bij rouwverwerking

Meer over mijn begeleiding lees je hier. Neem contact met mij op door een mailtje te sturen of via een what`s app bericht. 

Wanneer de liefde blijft en je alleen verder moet…hoe doe je dat? Voor iedereen die achter blijven na het overlijden van een dierbaar persoon bied ik mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Te delen en elkaar te steunen zodat het proces van het oude met het nieuwe verweven minder eenzaam voelt. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Voor nazorg bij een overlijden werk ik samen met NuNazorg

begeleiden bij rouwverwerking,overlijden, partner verlies, rouw, rouwbegeleiding, verlies verwerken. alleen verder moeten, man, vrouw, steun, verloren, verdrietig
Mijn begeleiding is meer dan een goed gesprek. Ik laat je ervaren en voelen. Dit kan zowel buiten als binnen in mijn praktijk. Zowel fysiek als online zijn er mogelijkheden.