Client ervaringen

Client ervaringen

Hier lees je wat cliënten zeggen over mijn begeleiding en wat het hen heeft opgeleverd.

Mirjam zegt: “Bedankt voor je geduldige en lieve manier van luisteren, Ik heb de gesprekken ervaren als een verademing”

Bauke zegt: “Onze gesprekken heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een fijne en nuchtere vrouw om mee te praten. Ik ben altijd bang dat therapeuten en coaches geneigd zijn om te veel te ‘zweven’. Dat is bij jouw zeker niet het geval. Je bent down to earth en dat werkt in mijn geval erg prettig.”

Mantelzorger Jos zegt:  “door de vier gesprekken met jou heb ik weer ontdekt wat ik nodig heb om te kunnen ontspannen. Ik neem meer tijd voor mezelf zonder dat ik me daar schuldig over voel.”

Chantal zegt: “Ik wil je heel graag bedanken. Zonder jou en deze coachsessies had ik nu niet zo sterk en krachtig in het leven gestaan. Ik ben er soms nog verbaasd over als ik het me besef.”

Charon zegt: “De gesprekken met Martha heb ik als prettig ervaren. Mijn hulpvraag was gericht op rouwverwerking waar Martha deskundig in is en zij heeft mij goed kunnen ondersteunen hierbij”

Margot zegt: “De positieve, rustige en open gesprekken hebben me na mijn behandelingen sterker gemaakt.”

Joke zegt: “De wandelsessies in de prachtige natuur waren erg fijn en hebben eraan bijgedragen dat ik werkelijk stappen heb gezet door de inzichten die ik kreeg. Jouw begeleiding is prettig, rustig en voelde direct vertrouwd.”

Reactie deelneemster gespreksgroep: ‘Wat fijn dat jij onzer begeleidster bent, je straalt rust en vertrouwen uit.”

Een andere deelneemster zegt: “Ik wil jou van harte bedanken voor je grote betrokkenheid en je vakkundigheid”

Mariska zegt: “Ongelofelijk dat een wandelsessie en praten ervoor zorgt dat een struikelblok geen struikelblok hoeft te zijn maar dat er ook paadjes langs gaan.”

 

ervaringen lifecoaching en coachen bij kanker