contact

contact

Contact voor de helpende hand bij  burn-out, bore-out, loopbaanvragen, rouw en verlies, mantelzorg en omgaan met ziekte.

Denk jij: dat helpt toch niet….Ik daag je uit om contact op te nemen voor een kennismaking. Dit eerste gesprek kost je niets!

Bel, mail of app voor een gratis en vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk. Tijdens de kennismaking zetten we  jouw hulpvraag en doel helder neer. Wanneer wij beide de klik voelen gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Een coachtraject bestaat meestal uit zes tot tien gesprekken. Deze vinden plaats in mijn praktijk in Leusden Zuid of buiten in de natuur. Wanneer jij dat wilt kom ik naar je toe om jou in je eigen omgeving te begeleiden. Ook online zijn er mogelijkheden.

Je kunt over het algemeen snel bij mij terecht voor persoonlijke, ervaringsdeskundige en professionele ondersteuning. Niet alleen overdag maar ook `s avonds of op zaterdag wanneer jou dat beter uitkomt. Lees hier wat anderen over mijn begeleiding zeggen.

Eerst nog meer lezen, dat kan door een klik met de muis over mij en mijn aanpak.

Wil jij ook weer meer plezier, souplesse en rust in je leven? Aarzel dan niet en neem de eerste stap voor die verandering in je leven.

Contact: Adresgegevens van mijn praktijk:

Martha Wieling

Van Boetzelaerlaan 46

3832 AN Leusden

06-42740338

info@lifecoachmarthawieling.nl

De helpende hand bij  burn-out, bore-out, loopbaanvragen, rouw en verlies, mantelzorg en omgaan met ziekte.

Of maak gebruik  van het onderstaande formulier. Vul het in, druk op verzenden en je krijgt binnen twee dagen een reactie van mij.

    Als coach bij kanker werk ik samen met Coach Connect en ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk Coachen bij Kanker 

          lifecoaching, mantelzorg, stress, burn-out. rouw en verlies, loopbaancoaching