Contact met Martha Wieling

Contact met Martha Wieling

Contact opnemen is de eerste stap 

contact voor meer levensgeluk,rouwverwerking, partnerverlies, coachen bij kanker, begeleiding bij rouw, steun bij verlies partner, Amersfoort, vrouw, man, Leusden

Contact met Martha Wieling voor meer levensgeluk na een ingrijpende levensgebeurtenis. Wanneer je hierin vastloopt of blijft stilstaan dan bied ik je de helpende hand. Bij rouw- en verliesverwerking, burn-out, persoonlijke groei en loopbaanvragen.

Meer levensgeluk! Dat wil jij toch ook? Neem contact met mij op en we maken een afspraak om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Mijn begeleiding is persoonlijk, professioneel en ervaringsgericht. Een serie van coachgesprekken of een eenmalige sparringssessie. Het is maar net wat het beste bij jou past. Of in een groep wanneer je graag van anderen hoort hoe zij omgaan met verdriet na een overlijden.

Niet alleen na overlijden maar ook bij het verlies van gezondheid of werk ervaar je rouwgevoelens. Rouw is het verweven van het oude met het nieuwe en is een proces met ups en downs. Loop jij  hierin vast en weet je niet hoe je verder moet? Kom dan bij mij en ik bied je de persoonlijke en professionele steun in de rug die bij jou past zodat je meer levensgeluk ervaart.

Rouwen is een onderdeel van het leven

Rouwen is een onderdeel van het leven, het liefst lopen we hiervoor weg maar dat gaat niet. Vroeg of laat ervaar je de pijn en emoties die normaal zijn bij verlieservaringen. Deze emoties kunnen heftig zijn en je overspoelen. Zie je niet meer hoe je je leven weer verder kunt leven na een ingrijpende gebeurtenis? Neem contact op en kom bij mij langs en samen bespreken we hoe jij het oude met het nieuwe kunt verweven. Zodat je niet meer alleen aan het overleven bent maar weer leeft! En daardoor meer levensgeluk ervaart.

Het eerste gesprek kost je niets!

Bel, mail of app voor een eerste gratis gesprek in mijn praktijk of online. Tijdens dit gesprek zetten we  jouw hulpvraag en doel helder neer. Daarna gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Een coachtraject bestaat meestal uit zes tot tien gesprekken. Deze vinden plaats in mijn praktijk in Leusden Zuid of buiten in de natuur. Wanneer jij dat wilt kom ik naar je toe om jou in je eigen omgeving te begeleiden. Ook online zijn er mogelijkheden.

Aarzel niet langer, neem contact op voor meer levensgeluk.

Je kunt over het algemeen snel bij mij terecht voor persoonlijke, ervaringsdeskundige en professionele ondersteuning. Niet alleen overdag maar ook `s avonds of op zaterdag wanneer jou dat beter uitkomt. Lees hier wat anderen over mijn begeleiding zeggen.

Eerst nog meer lezen, op deze pagina lees je meer over: wie ik ben. Wil je meer weten over mijn werkwijze dan neem je een kijkje op de pagina mijn aanpak.

Wil jij ook leren om beter om te gaan met de ups en downs in je leven en met meer balans, plezier en rust verder kunnen? Aarzel dan niet en neem de eerste stap voor die verandering die jij wilt in je leven. 

Contact voor meer levensgeluk

Adresgegevens van mijn praktijk:

Martha Wieling

Van Boetzelaerlaan 46

3832 AN Leusden

06-42740338

info@lifecoachmarthawieling.nl

De helpende hand bij  burn-out, bore-out, loopbaanvragen, rouw en verlies, mantelzorg en omgaan met ziekte.

Of maak gebruik  van het onderstaande formulier. Vul het in, druk op verzenden en je krijgt binnen twee dagen een reactie van mij.

    Als coach bij kanker werk ik samen met Coach Connect en ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk Coachen bij Kanker 

    rouwcoach, gespreksgroep rouw, Leusden, Amersfoort, contact met Martha Wieling, lifecoaching, coach bij kanker, rouwbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, Amersfoort
    Welk pad je ook kiest ik loop met je mee totdat je het weer op eigen kracht kunt.