Contact

Contact

Van draaikolk naar rustiger vaarwater

Wil jij dat ook?

Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een, gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Van Boetzelaerlaan 46

3832 AN  Leusden

06-42740338

info@lifecoachmarthawieling.nl

Of vul het onderstaande contactformulier in.

Ik coach van maandag t/m zaterdag, kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Coachgesprek van een uur tot anderhalf uur: 75 euro inclusief btw. Deze vinden plaats in mijn praktijk of buiten in de natuur. Op locatie zijn de kosten 90 euro inclusief btw. (dit is exclusief km vergoeding van 0,19 cent per kilometer)

Of kies voor een van de paketten

Enkele ziektekostenverzekeraars( VGZ, Ditzo en de Amersfoortse) vergoeden soms het Coachen rondom Kanker vanuit de aanvullende verzekering wanneer je via Coach Connect bij Kanker een traject bij mij volgt. Informeer bij je ziektekostenverzekeraar.

Ben je geraakt door kanker en wil je met meer energie, veerkracht en rust door het leven wandelen mail dan naar info@lifecoachmarthawieling.nl of bel 06-42740338

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging
voor Coaches en werk ik samen met CBK-Ambulant en Coach Connect
Als Coach ben ik aangesloten bij Coach Connect.Coach Connect staat voor persoonlijke begeleiding van mensen met kanker en rondom kanker. Ervaren en gecertificeerde coaches helpen cliënten om weer de regie over hun leven terug te krijgen. Dit doen zij met een warm hart en een unieke werkwijze van bewezen effectieve, korte trajecten.
Coach Connect is er voor mensen die weer de regie in eigen hand willen nemen. Voor wie meer wil weten www.coachconnectbijkanker.nl