life coaching

life coaching

De regie houden over je eigen leven. ‘In control’ zijn. Soms lukt het gewoon even niet, of niet meer, en heb je het gevoel dat alles om je heen maar gewoon gebeurt en jou overkomt. Dat je de grip kwijt bent. En dat daardoor alles boven je hoofd groeit. Hoe krijg je de touwtjes van je leven weer in je eigen handen?

Maak van de belemmering een uitdaging

Je hoeft het niet alleen op te lossen, vaak gaat dat ook niet. De huidige warboel in je hoofd laat dat gewoon niet toe. Het is nodig dat iemand je helpt om de chaos in je hoofd op orde te brengen en de structuur in je leven te hervinden.
Aarzel niet langer en kom in actie: bel me, ik help je graag!

Ik heb ruime ervaring met het ondersteunen van mensen bij:

  • het verkrijgen van meer zelfvertrouwen
  • het omgaan met stress en burn-out
  • het stellen van de eigen grenzen
  • keuzes maken in werk-en privésituaties
  • rouw, verlies en omgaan met ziekte in je gezin
  • het omgaan met spanning en overbelasting door mantelzorg

We gaan er samen voor zorgen dat jij weer met energie en plezier door het leven gaat. We gaan zorgen voor meer balans tussen werk en privé, verstand en gevoel, inspanning en ontspanning, voor een gelukkiger leven. En zo kun je de regie houden over je eigen leven. Lees meer >>>

Reactie van Mirjam: “Bedankt voor je geduldige en lieve manier van luisteren. Ik heb de gesprekken ervaren als een verademing.”

LifeCoaching om de regie over je eigen leven weer te pakken, begeleiding bij strees, burn-out, mantelzorg, fybromyalgie,
life coaching , zowel binnen als buiten.