Als je partner kanker heeft

Als je partner kanker heeft

ENERGIE, VEERKRACHT EN RUST

Als je partner kanker heeft belandt ook jouw leven in een draaikolk. ik bied een steun in de rug tijdens of na de ziekte voor partners van kankerpatiënten. Ik bied je een rustpunt in een heftige periode. En begeleid  je zodat je met meer energie, veerkracht en rust door het leven wandelt en weer in rustiger vaarwater terecht komt.

Je partner heeft kanker, maar jij bent er ook nog!

Hoe gaat het met jou?

Door de diagnose kanker van je partner belandt ook jouw leven in een draaikolk. Heb je vaak het gevoel altijd op de tweede plek te komen en vraag je je af: doe ik er nog wel toe? Loop je op je tandvlees door de zorg en lig je te piekeren van de zorgen? Wacht dan niet tot je instort en niet meer voor je partner kunt zorgen.

Wil je

  • meer veerkracht om tegenslagen op te kunnen vangen
  • meer energie om het leven naast kanker vol te kunnen houden
  • een luisterend oor met aandacht voor jou alleen
  • meer tijd voor jezelf om zo ook je relatie leuk te houden
  • stoppen met piekeren voor meer rust in je hoofd

Eén op één gesprekken

Ik bied je een luisterend oor, zonder oordeel of mening en denk met je mee vanuit mijn ervaring met kanker in het gezin.  Ik stel vragen en pas praktische oefeningen toe waardoor je handreikingen krijgt hoe je verder kunt met meer energie, veerkracht en balans.

Ontdek hoe je leven weer leuker wordt waarbij de ziekte niet meer tussen jullie in staat en jouw leven bepaalt.

Ben jij geraakt door kanker, laat de ziekte niet alles bepalen maar neem contact op voor meer energie, veerkracht en rust

Woorden van een cliënt: wauw, dat de momenten stilte en de oefeningen die jij biedt zo`n rustgevend effect hebben op mij. Echt een rustpunt in een hectische tijd.

Wanneer je vader, moeder, kind,  broer, zus of vriendin geraakt is door kanker en jij wel een steun in de rug kunt gebruiken, dan ben je ook welkom in mijn coachpraktijk.

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
  • Deze trajecten lopen veelal via Coach Connect bij kanker. Hun tarieven vind je hier

Kom je tot rust in de buitenlucht? Wandelcoaching in het natuurgebied Den Treek bij Leusden behoort ook tot de mogelijkheden. Individueel of met andere partners van kankerpatiënten.

Als coach rondom kanker ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk voor Coaches bij Kanker. Hierbij richt ik mij in het bijzonder op het begeleiden van partners van kankerpatiënten.

Partners van Kankerpatienten
Coaching rondom Kanker kan binnen in mijn praktijk of buiten in de natuur