Ervaringen

Ervaringen

Gun jezelf dat moment van aandacht

rouwcoach, hulp bij rouw, rouwverwerking, Amersfoort, Leusden, ervaring met rouw, wat is rouw, lifecoach, Amersfoort, begeleiding bij rouw, gespreksgroep

Ervaringen over mijn begeleiding, wie kan jou dat beter vertellen dan de cliënten die voor jou bij mij zijn geweest.

Bij rouw en verliesverwerking, mantelzorg, het omgaan met ziekte, burn-out en andere ingrijpende levensgebeurtenissen. 

Ervaringen van cliënten

Hier lees je wat cliënten zeggen over mijn begeleiding en wat het hen heeft opgeleverd.

Mathilde over de begekleiding bij kanker:“Martha, in de gesprekken met elkaar is de wereld weer leefbaar geworden. Mijn slogan is weer de waarheid geworden. Laat het geluk van vandaag niet bederven door de dreiging van morgen! Dank voor deze ervaringen, Mathilde”

Mirjam zegt: “Bedankt voor je geduldige en lieve manier van luisteren. Ik heb de gesprekken ervaren als een verademing”

Bauke zegt: “Onze gesprekken heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een fijne en nuchtere vrouw om mee te praten. Ik ben altijd bang dat therapeuten en coaches geneigd zijn om te veel te ‘zweven’. Dat is bij jouw zeker niet het geval. Je bent down to earth en dat werkt in mijn geval erg prettig.”

Mantelzorger Jos zegt “door de vier gesprekken met jou heb ik weer ontdekt wat ik nodig heb om te kunnen ontspannen. Ik neem meer tijd voor mezelf zonder dat ik me daar schuldig over voel.”

Chantal zegt: “Ik wil je heel graag bedanken. Zonder jou en deze coachsessies had ik nu niet zo sterk en krachtig in het leven gestaan. Ik ben er soms nog verbaasd over als ik het me besef.” Dank je wel voor je steun in de rug tijdens mijn burn-out.

Ervaringen over mijn begeleiding

Charon zegt: “De gesprekken met Martha heb ik als prettig ervaren. Mijn hulpvraag was gericht op rouwverwerking. Martha is hier  deskundig in. En zij heeft mij goed kunnen ondersteunen hierbij”

Margot zegt: “De positieve, rustige en open gesprekken hebben me na mijn behandelingen sterker gemaakt.”

Joke zegt: “De wandelsessies in de prachtige natuur waren erg fijn en hebben eraan bijgedragen dat ik werkelijk stappen heb gezet door de inzichten die ik kreeg. Jouw begeleiding is prettig, rustig en voelde direct vertrouwd.”

Mariska zegt: “Ongelofelijk dat een wandelsessie en praten ervoor zorgt dat een struikelblok geen struikelblok hoeft te zijn maar dat er ook paadjes langs gaan.” Met deze ervaringen heb ik een stap genomen die ik zonder deze steun in de rug nooit had genomen.

Lotgenotencontact

Ervaringen van deelnemers aan gespreksgroepen van de Borstkankervereniging Nederland :

Reactie deelneemster gespreksgroep: ‘Wat fijn dat jij onzer begeleidster bent, je straalt rust en vertrouwen uit.”

Een andere deelneemster zegt: “Ik wil jou van harte bedanken voor je grote betrokkenheid en je vakkundigheid”

Ervaringen over mijn begeleiding heb je hier gelezen. Wil je meer weten over mijn begeleiding kijk dan verder op mijn website en klik hier

Aarzel niet langer en neem contact op. Meer over de kosten vind je hier.

Ervaringen , wat anderen vinden, revieuws, rouwcoach, Amersfoort, Leusden
Geef jezelf de aandacht die je verdient