Wandeling: als je partner kanker heeft

Wandeling: als je partner kanker heeft

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date - 28/03/2020
10:30 - 12:30

Locatie
Life Coach Martha Wieling


Wil je wel eens jouw hart luchten of je ervaringen delen nu je partner kanker heeft. Of gewoon even een rustmoment voor jezelf, gezellig kletsen en genieten van de natuur?

Trek  je wandelschoenen aan en wandel mee. En ontdek zo de kracht van lotgenotencontact.

Met als resultaat meer energie, veerkracht en rust

Regelmatig organiseer ik op een donderdag – of zaterdagochtend een wandeling voor partners van kankerpatiënten.
We beginnen om 10.30 met een kopje koffie of thee bij een restaurant in Leusden. Daarna trekken we het mooie natuurgebied Den Treek in. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en rond 12.30 zijn we weer bij het startpunt. We wandelen in een rustig tempo, genietend van de omgeving en het contact met elkaar. Gezelligheid en delen van ervaringen staat voorop tijdens deze ochtend.

Tijdens de wandeling is er een moment om stil te staan bij je eigen gevoelens en gedachten. Hierbij zullen we gebruik maken van symbolen uit de natuur. Ontdek de rust, de kracht en symboliek van alles wat de omgeving biedt. Als coach rondom kanker zal ik deze wandeling begeleiden maar er is veel inbreng van de deelnemers mogelijk.

Wil jij een ochtend voor jezelf en contact met anderen nu je partner kanker heeft, meld je dan aan via info@lifecoachmarthawieling.nl. Dan krijg je meer informatie over het vertrekpunt. Kosten zijn 5 euro inclusief een kopje koffie of thee voor de start.

Meer lezen over deze wandelingen klik dan hier

Den Treek in Leusden

Geef een reactie