Hulp en zorg bij verlies

Hulp en zorg bij verlies

Nunazorg bij elk verlies

hulp bij rouw, Leusden, Amersfoort, Nunazorg

Hulp en zorg bij elk verlies: Nunazorg Leusden

In samenwerking met uitvaartverzorgers, gemeenten en werkgevers biedt Nunazorg hulp en zorg bij elk verlies. 

Hulp en zorg bij elk verlies

Wanneer nabestaanden er  behoefte aan hebben neem ik, zes tot acht weken na de uitvaart, contact met hen op. Naast het luisterend oor wat ik bied ga ik bij de ondersteuning uit van de hulpvraag van de nabestaande. Samen zoeken we naar de best passende oplossing. Hierbij kijken we naar wat men zelf kan en wie er kan helpen binnen de eigen omgeving. 

Wanneer het niet lukt om hulp te ontvangen van familie, buren en/of vrienden kijken we samen verder welke maatschappelijke of vrijwilligersorganisaties er zijn die mogelijke oplossingen bieden voor de hulpvraag van de nabestaanden. Hierbij probeer ik dicht bij huis te blijven door gebruik te maken van de plaatselijke sociale kaart. 

Hulp en zorg bij elk verlies op unieke wijze

Nunazorg werkt landelijk en hanteert overal dezelfde unieke werkwijze. Ik bel u na zo`n zes tot acht weken na de uitvaart op. Ik ben een luisterend oor en vraag hoe u op de afgelopen periode terugkijkt en of er voldoende steun uit uw omgeving is.

Wanneer u tegen vragen aanloopt kijken we samen welke mogelijke oplossingen er zijn. Hierbij houdt u de regie en bepaalt u zelf met welke van deze oplossingen u aan de slag gaat. We houden contact zolang u dit fijn vindt. Vaak ontstaan vragen pas in een later stadium na het verlies.

Hierbij werkt Nunazorg samen met uitvaartverzorgers, executeurs, gemeenten en werkgevers. Door deze samenwerking is de hulp voor nabestaanden gratis. Wanneer u de hulp van Nunazorg wilt ontvangen maar er geen organisatie bij u in de buurt samenwerkt met mij vraag er dan naar bij uw uitvaartverzorger of gemeente. Zij kunnen dan contact met mij of Nunazorg opnemen.

Voor praktische en emotionele hulp

Meer weten over samenwerken met Nunazorg als uitvaartverzorger? Laat het me weten, ik maak graag een afspraak om meer te vertellen. Wij verlenen nazorg op maat, passend bij de wensen van u en persoonlijk voor de nabestaanden.

Als nazorgverlener ben ik bereikbaar via mail of via de telefoon 06-42740338

hulp en zorg bij verlies, nazorg bij rouw, hulp bij rouw Nunazorg,rouwverwerking, verlies partner, familielid verloren, broer/zus, begeleiding Ervaringsdeskundig professioneel
Nunazorg, hulp en zorg bij verlies