Kosten

Kosten

Kosten van mijn begeleiding 

Wat kost een coach is de vraag die je jezelf misschien stelt. Hieronder vind je mijn tarieven en mogelijkheden.

Wat je moet weten over mijn begeleiding is dat ik naast professionaliteit en ervaringsdeskundigheid maatwerk lever. Want geen mens is hetzelfde en een ieder reageert anders op gebeurtenissen die je leven overhoop halen. Dat houdt in dat ik mijn begeleiding en aanpak richt op jouw vragen en doelen die je wilt behalen tijdens het traject.

Kosten van mijn begeleiding vind je op deze pagina. Het eerste gesprek is gratis en hierin zetten we jouw hulpvraag en doel scherp. Kom langs in mijn praktijk in Leusden. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben, of jij vertrouwen voelt bij mij en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Meer levensgeluk ervaren, dat wil jij toch ook!

Je kunt snel bij mij terecht. Afspreken is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Wanneer het jou beter uitkomt kan er soms ook in de avond afgesproken worden in mijn praktijk. En ook online zijn er mogelijkheden, informeer ernaar door contact op te nemen per mail of what`s app.

Kosten van een-op-een begeleiding:

  • Eén-op-één begeleiding: bestaat uit een serie van 6 tot 10 gesprekken (afhankelijk van het verloop en jouw behoefte). De kosten van mijn begeleiding zijn € 75,00 incl. BTW per gesprek. En de gesprekken vinden om de 2 weken plaats in mijn praktijk in Leusden. Hierbij gaan we ook vaak wandelen. Een serie coachgesprekken wordt voorafgegaan door een eerste gratis gesprek. Wanneer ik bij jou thuis coach of op een locatie bij jou in de buurt dan breng ik reiskosten in rekening van 0,19 cent per kilometer.
  • Een ‘steuntje in de rug’ is een eenmalige wandeling in het natuurgebied Den Treek in Leusden. De wandeling duurt anderhalf uur en kost € 39,00 incl. BTW. Er is bij deze vorm van coaching geen vaste afspraak tot herhaling of van een gestructureerde aanpak. Ik bied jou een luisterend oor en geef je tips en adviezen vanuit mijn ervaring als professioneel begeleider bij rouw en verlies.
  • Begeleiding bij Kanker: Trajecten die binnenkomen via Coach Connect vinden plaats conform hun tarieven en voorwaarden. Deze vinden meestal plaats bij jou thuis of op een locatie in de buurt. Ik werk regelmatig voor deze landelijke organisatie en coach patienten in elke fase van de ziekte, hun partners en /of het hele gezin. Voor meer informatie, de kosten en aanmelden ga je naar de website van Coach Connect. Als coach bij kanker ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk coach bij kanker.

Welke pad kies jij? Wil je meer weten over mijn begeleiding, klik danhier. Of lees je liever wat clienten over mijn begeleiding te zeggen hebben kijk dan op deze pagina. 

kosten van mijn begeleiding, wat kost een coach,lifecoaching, coach bij kanker, begeleiding bij rouw- en verliesverwerking
Ieder loopt zijn eigen pad. Welke is het jouwe?