Kosten

Kosten

De helpende hand bij  burn-out, bore-out, loopbaanvragen, rouw en verlies, mantelzorg en omgaan met ziekte.

Kosten van mijn begeleiding

Kosten van mijn begeleiding vind je op deze pagina. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en hierin zetten we jouw hulpvraag en doel scherp. Een kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn praktijk in Leusden of bij jouw thuis. In dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben, of jij vertrouwen voelt bij mij en bij mijn aanpak en welke begeleidingsvorm het beste bij jou past.

Je kunt snel bij mij terecht. Coaching is mogelijk van maandag t/m zaterdag. En ook online zijn er mogelijkheden, informeer ernaar door een mail te sturen.

Kosten van een-op-een begeleiding:

  • Een-op-een life coaching bestaat uit een serie van 6 tot 10 gesprekken (afhankelijk van het verloop en jouw behoefte). De kosten van mijn begeleiding zijn € 75 incl. BTW per gesprek. De gesprekken vinden om de 2 weken plaats in mijn praktijk in Leusden, waarbij we soms ook gaan wandelen. Een serie coachgesprekken wordt voorafgegaan door een gratis kennismakings-/intakegesprek. Wanneer ik bij jou thuis coach of op een locatie bij jou in de buurt breng ik reiskosten in rekening van 0,19 cent per kilometer.
  • Coaching bij Kanker: Trajecten die binnenkomen via Coach Connect vinden plaats conform hun tarieven en voorwaarden en vinden meestal plaats bij jou thuis of op een locatie in de buurt. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Coach Connect Vergoeding voor het coachen bij kanker is soms vanuit de aanvullende verzekering mogelijk via Coach Connect Informeer bij je verzekeraar in hoeverre vergoeding mogelijk is.
  • Een ‘steuntje in de rug’ is een eenmalige wandeling in het natuurgebied Den Treek in Leusden. De wandeling duurt twee uur en kost € 59 incl. BTW. Er is bij deze vorm van coaching geen vaste afspraak tot herhaling of van een gestructureerde aanpak. Ik bied jou een luisterend oor en geef je tips en adviezen.

Kosten van workshops en praatavonden:

  • Praatavonden over partnerverlies:  Het delen van je ervaringen met anderen van wie de partner is overleden. In een vaste groep (minimaal vier en maximaal acht deelnemers), zes maal op de dinsdagavond, van 19.30 tot 21.00 in mijn praktijk in Leusden-Zuid. Start is op 20 september. Vervolgdata: 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november en 29 november. Kosten zijn €10 per avond incl. BTW. 

  • Workshop “Bordje vol voor mantelzorgers” Regelmatig organiseer ik workshops voor mantelzorgers. Aan de hand van de methode Bordje Vol ga je in een groepje van maximaal vier mantelzorgers aan de slag met jou mantelzorgtaken. De kosten van deze workshop zijn €30 incl. BTW. Heb je de workshop gevolgd en wil je daarna nog individuele gesprekken dan krijg je 20% korting op het eerste gesprek, 10% korting op het tweede. Wanneer je daarna nog meer ondersteuning nodig hebt dan geldt de reguliere prijs van €75 incl. BTW.

Welke pad kies jij? Wil je meer weten over mijn begeleiding, klik dan hier.

lifecoaching, coach bij kanker, mantelzorg begeleiding