Kosten

Kosten

Kosten van mijn begeleiding vind je hier. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Een kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn praktijk in Leusden. In dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben, of jij vertrouwen voelt bij mij en bij mijn aanpak en welke begeleidingsvorm het beste bij jou past.

Ik heb geen wachtlijst en je kunt dan ook snel bij mij terecht. Coaching is mogelijk van maandag t/m zaterdag. hieronder vind je de kosten.

Kosten van een-op-een begeleiding:

  • “Bordje vol voor mantelzorgers”: is een  eenmalig gesprek aan de hand van de methode van Bordje Vol. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur en kost €59 incl. BTW. Je ontdekt tijdens dit gesprek hoeveel jij als mantelzorger nou eigenlijk echt op je bordje hebt liggen.  BordjeVol geeft breed inzicht in de zorggerelateerde taken én waar en hoe je hulp kunt vragen.
  • Een ‘steuntje in de rug’ is een eenmalige wandeling in het natuurgebied Den Treek in Leusden. De wandeling duurt twee uur en kost € 59 incl. BTW. Er is bij deze vorm van coaching geen vaste afspraak tot herhaling of van een gestructureerde aanpak. Ik bied jou een luisterend oor en geef je tips en adviezen.
  • Een-op-een life coaching bestaat uit een serie van 6 tot 10 gesprekken (afhankelijk van het verloop en jouw behoefte). De kosten van mijn begeleiding zijn € 85 euro incl. BTW per gesprek. De gesprekken vinden om de 2 weken plaats in mijn praktijk in Leusden, waarbij we soms ook gaan wandelen. Een serie coachgesprekken wordt voorafgegaan door een gratis kennismakings-/intakegesprek. Wanneer ik bij jou thuis coach of op een locatie bij jou in de buurt breng ik reiskosten in rekening van 0,19 cent per kilometer.
  • Coaching bij Kanker: Trajecten die binnenkomen via Coach Connect vinden plaats conform hun tarieven en voorwaarden en vinden meestal plaats bij jou thuis of op een locatie in de buurt. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Coach Connect Vergoeding voor het coachen bij kanker is soms vanuit de aanvullende verzekering mogelijk via Coach Connect.  Informeer bij je verzekeraar in hoeverre vergoeding mogelijk is.

 

Tarieven lotgenotencontact:

  • De prijs van een wandeling voor mantelzorgers in natuurgebied Den Treek in Leusden is € 7,50 euro per persoon, inclusief het flesje water voor onderweg. De wandeling vindt plaats op de tweede dinsdag van de maand, van 9.30 tot 11.30 uur. De groep lotgenoten heeft geen vaste samenstelling.

Voor alle vormen van coaching – eenmalig of in een serie en een-op-een of in een groep – is aanmelding nodig. Ik nodig je van harte uit contact met mij op te nemen!

Cliënten ontvangen gratis mijn e-book ‘Zorgen voor jezelf wanneer je partner kanker heeft’.

Kosten van mijn begeleiding, clienten ontvangen het e-book gratis, een op een begeleiding of lotgenotencontact
Cliënten ontvangen mijn e-book vol tips gratis.