Kosten

Kosten

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Een kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn praktijk in Leusden. In dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben, of jij vertrouwen voelt bij mij en bij mijn aanpak en welke begeleidingsvorm het beste bij jou past.

Ik heb geen wachtlijst en je kunt dan ook snel bij mij terecht. Coaching is mogelijk van maandag t/m zaterdag. hieronder vind je de kosten.

Tarieven een-op-een begeleiding:

  • Een ‘steuntje in de rug’ is een eenmalige wandeling in het natuurgebied Den Treek in Leusden. De wandeling duurt twee uur en kost € 59 incl. BTW. Er is bij deze vorm van coaching geen vaste afspraak tot herhaling of van een gestructureerde aanpak. Ik bied jou een luisterend oor en geef je tips en adviezen.
  • Een-op-een life coaching bestaat uit een serie van 6 tot 10 gesprekken (afhankelijk van het verloop en jouw behoefte). De kosten zijn € 85 euro incl. BTW per gesprek. De gesprekken vinden om de 2 weken plaats in mijn praktijk in Leusden, waarbij we soms ook gaan wandelen. Een serie coachgesprekken wordt voorafgegaan door een gratis kennismakings-/intakegesprek.

Het is ook mogelijk een wandeling of een of meer coachgesprekken bij jou in de buurt te laten plaatsvinden. Dan breng ik wel reiskosten in rekening (€ 0,19 per km tussen Leusden en bestemming en vice versa).

Vergoeding voor het coachen bij kanker is soms vanuit de aanvullende verzekering mogelijk via Coach Connect. Bij een op een trajecten die via Coach Connect lopen wordt de prijs van Coach Connect berekend. Informeer bij je verzekeraar in hoeverre vergoeding mogelijk is.

Tarieven lotgenotencontact:

  • De prijs van een lotgenotenwandeling in natuurgebied Den Treek in Leusden is € 7,50 euro per persoon, inclusief het flesje water voor onderweg. De wandeling vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand, van 9.30 tot 11.30 uur. De groep lotgenoten heeft geen vaste samenstelling.
  • De prijs van een serie van gespreksavonden in mijn praktijk in Leusden is € 95 incl. BTW. De 8 gespreksavonden vinden om de 14 dagen plaats op een woensdag, van 19.30 tot 21.30 uur in mijn praktijk in Leusden. Elke avond heeft een specifiek thema.

Voor alle vormen van coaching – eenmalig of in een serie en een-op-een of in een groep – is aanmelding nodig. Ik nodig je van harte uit contact met mij op te nemen!

Cliënten ontvangen gratis mijn e-book ‘Zorgen voor jezelf wanneer je partner kanker heeft’.

Kosten, clienten ontvangen het e-book gratis, een op een begeleiding of lotgenotencontact
Cliënten ontvangen mijn e-book vol tips gratis.