contact

contact

Neem vandaag contact op voor een steun in de rug

Neem vandaag contact op voor LifeCoaching of Coaching rondom Kanker. Aarzel niet langer en zet die eerste stap voor een steun in de rug van een ervaringsdeskundige (ik heb zesenhalf jaar geleefd met een zieke partner) en professioneel opgeleide Coach rondom Kanker. Als Coach rondom Kanker ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk Coachen bij Kanker.

Van draaikolk naar rustiger vaarwater

Wie wil dat nou niet?

Bel of mail voor een afspraak voor een, gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of vul het contactformulier  gelijk even in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik heb geen wachtlijst en je kunt dan ook snel bij mij terecht.

Van Boetzelaerlaan 46

3832 AN  Leusden

06-42740338

info@lifecoachmarthawieling.nl

Of vul het onderstaande contactformulier in.

Ik coach van maandag t/m zaterdag, kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Coachgesprek van een uur tot anderhalf uur: 75 euro inclusief btw. Deze vinden plaats in mijn praktijk of buiten in de natuur. Op locatie zijn de kosten 95 euro exclusief btw en inclusief reiskosten.

Wacht niet langer en neem vandaag contact op en kies voor een van de paketten,

Ben je geraakt door kanker en wil je met meer energie, veerkracht en rust door het leven wandelen mail dan naar info@lifecoachmarthawieling.nl of bel 06-42740338

LifeCoaching en Coaching rondom Kanker, neem contact op
Coachen doe ik zowel binnen als buiten
Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging
voor Coaches en Coach Connect bij Kanker.
Coach Connect staat voor persoonlijke begeleiding van mensen met kanker en rondom kanker. Ervaren en gecertificeerde coaches helpen cliënten om weer de regie over hun leven terug te krijgen. Dit doen zij met een warm hart en een unieke werkwijze van bewezen effectieve, korte trajecten. Coach Connect is er voor mensen die weer de regie in eigen hand willen nemen. Voor wie meer wil weten www.coachconnectbijkanker.nl