Lotgenotenwandeling

Lotgenotenwandeling

Heb je behoefte je hart te luchten of je ervaringen te delen nu je partner kanker heeft? Of wil je gewoon even een rustmoment voor jezelf, gezellig kletsen en genieten van de natuur? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de kracht van lotgenotencontact!

Regelmatig organiseer ik op de laatste zaterdag van de maand een lotgenotenwandeling. We beginnen om 10.30 uur met een kopje koffie of thee in een restaurant in Leusden. Daarna trekken we het mooie natuurgebied Den Treek in. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en ca. 12.30 uur zijn we weer bij het startpunt. We wandelen in een rustig tempo, genietend van de omgeving en het contact met elkaar. Gezelligheid en het delen van ervaringen staat voorop tijdens deze ochtend.

Tijdens de lotgenotenwandeling is er een moment om stil te staan bij je eigen gevoelens en gedachten. Hierbij maken we gebruik van symbolen uit de natuur. Ontdek de rust, de kracht en symboliek van alles wat de omgeving biedt.
Ik zal deze wandeling professioneel begeleiden maar er is ook veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Wandel je mee?

  • De lotgenotenwandelingen vinden plaats op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur in natuurgebied Den Treek in Leusden.
  • De data van de wandelingen vind je in de agenda.
  • De prijs is € 5 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee voor de start.
  • Je kunt je aanmelden voor een wandeling door een mailtje te sturen naar info@lifecoachmarthawieling.nl . Dan informeer ik je ook over het vertrekpunt.
  • De wandeling gaat door bij twee of meer aanmeldingen.
  • De groep lotgenoten heeft geen vaste samenstelling.
lotgenotenwandeling voor partners van kankerpatient, ervaringen delen en je hart luchten
Lotgenotenwandelingen vinden plaats in een mooi afwisselend natuurgebied.