Met een groep

Met een groep

Je hebt het gevoel dat je alleen op de wereld bent en dat er niemand is die je echt begrijpt. Maar in Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 118.000 mensen kanker (bron: KWF). Dat zijn 13 mensen per uur. Ga maar na hoeveel partners dus in hetzelfde schuitje zitten als jij. Die met dezelfde vragen worstelen als jij. Hoe fijn is het om een keer met een groep van gedachten te wisselen? Om je zorgen en verwarrende gevoelens te delen en te horen hoe anderen daarmee om gaan?

Met een groep ontdek je de kracht van delen

Anderen in dezelfde situatie, dus lotgenoten, hebben aan een half woord genoeg. Zij geven je tips en handvatten door hun ervaringen met jou en met de groep te delen. Zij vinden jouw gevoelens niet vreemd maar herkennen die juist.
Met regelmaat organiseer ik een wandeling voor mantelzorgers De data vind je in de agenda.

Je partner heeft kanker

Wil je werken aan je persoonlijke vraagstukken en naast lotgenotencontact ook persoonlijk gecoacht worden? Dan zijn de workshops “de Kracht van Samen” wat voor jou. klik hier voor meer informatie.

Samen met anderen kun je het aan! Reacties lezen van enkele deelnemers aan een gespreksgroep klik dan hier

Met een groep via social media

Wil je buiten de bijeenkomsten om ook contact houden met lotgenoten? Ook dat kan. Deel je ervaringen en steun elkaar in mijn Facebookgroep voor partners van kankerpatienten:

https://www.facebook.com/groups/partnersvankankerpatienten/

Met een groep, lotgenotencontact voor partners van kankerpatienten, wanneer je partner de diagnose kanker krijgt, partner heeft kanker
Lotgenotenwandeling in het mooie Den Treek bij Leusden.