blog

De uitlaatklep

De uitlaatklep

De uitlaatklep, zoek er een Hier vertel ik hoe mijn gezin geraakt werd door kanker en hoe ik hier, als partner van een kankerpatiënt , mee omging. Op mijn eigen nuchtere wijze vertel ik mijn ervaringen. Na de diagnose staat jullie wereld op zijn kop. Er zijn stellen die hechter worden in tijden van kanker. Maar het kan ook dat je relatie het zwaar te verduren heeft. Het lijkt alsof je in een andere wereld leeft dan je partner. Zelfs…

Lees Meer Lees Meer

Kanker als drijfveer, sport als uitlaatklep

Kanker als drijfveer, sport als uitlaatklep

Kanker als drijfveer, sport als uitlaatklep…..Hier vertel ik hoe mijn gezin geraakt werd door kanker en hoe ik hier, als partner van een kankerpatiënt , mee omging. Op mijn eigen nuchtere wijze vertel ik mijn ervaringen. Het zal weinigen ontgaan zijn, de monster zwemtocht van Maarten van der Weijden in 2019. Jaren geleden zelf kanker gehad en nu is zijn ziekte de drijfveer om met zwemmen geld op te halen voor kankeronderzoek. De gedrevenheid waarmee hij dit doet bezorgt menigeen…

Lees Meer Lees Meer