Mijn aanpak

Mijn aanpak

Mijn begeleiding is maatwerk!

hulp bij rouw, rouwcoach, gespreksgroep rouw,begeleiding, coaching, rouwverwerking, Leusden, Amersfoort, wandelcoaching, outdoorcoaching, mijn aanpak, lotgenotencontact partner verloren

Mijn aanpak en kosten, op deze pagina vind je de mogelijkheden. Met mijn aanpak gaan we samen op zoek naar manieren om jou meer in balans te krijgen. Ik help je om structuur in je dagen en in je leven aan te brengen en ik geef je praktische tips en adviezen die zorgen voor meer rust en energie.

Begeleiding bij  rouwverwerking, verlieservaringen, burn-out en ziekte.

Stilstaan om daarna weer in beweging te komen. In het tempo wat bij jou past. En de kant op die jij wilt. Dat is waarop mijn begeleiding is gericht. Aandachtig luisteren, vragen stellen, met diverse materialen en gesprekstechnieken. Deze pas ik toe in mijn praktijk of wandelend in de natuur. 

Wandelcoaching

Wandelen is een fijne manier om je hart bij te luchten en een gesprek te voeren. Je bent in beweging en in de buitenlucht en doordat je naast elkaar loopt hoef je elkaar niet steeds aan te kijken. Dat kan prettiger zijn dan tegenover iemand te zitten. 

Mijn aanpak is praktisch en gericht op ervaren en doen

Mijn aanpak tijdens wandelcoaching is praktisch, rustig, doelgericht en wijst de omgeving je de weg. Onderweg heb ik alle aandacht voor jou. De wandelcoachsessies vinden veelal plaats in het mooie natuurgebied Den Treek, vlakbij mijn praktijk. Neem contact met mij op voor een eerste gratis gesprek en samen bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Liever eenmalig een steun in de rug boek dan een sparringsessie per whatsapp of stuur een mail.

Reactie van Mariska: “Ongelofelijk dat een wandelsessie en praten er voor zorgt dat een struikelblok geen struikelblok hoeft te zijn, maar dat er ook paadjes langs gaan.”

Kosten van mijn begeleiding 

Wat je moet weten over mijn begeleiding is dat ik naast professionaliteit en ervaringsdeskundigheid maatwerk lever. Want geen mens is hetzelfde en een ieder reageert anders op gebeurtenissen die je leven overhoop halen. Dat houdt in dat ik mijn begeleiding en aanpak richt op jouw vragen en doelen die je wilt behalen tijdens het traject.

Het eerste gesprek van een traject is gratis en hierin zetten we jouw hulpvraag en doel scherp. Kom langs in mijn praktijk in Leusden. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben, of jij vertrouwen voelt bij mij en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Meer levensgeluk ervaren, dat wil jij toch ook!

Je kunt snel bij mij terecht. Afspreken is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Wanneer het jou beter uitkomt kan er soms ook in de avond afgesproken worden in mijn praktijk. En ook online zijn er mogelijkheden, informeer ernaar door contact op te nemen per mail of whatsapp.

De mogelijkheden

Eén-op-één begeleiding traject

 • Bestaat uit een serie van 6 tot 10 gesprekken (afhankelijk van het verloop en jouw behoefte).
 • De kosten zijn € 75,00 incl. BTW per gesprek.
 • De gesprekken vinden om de 2 weken plaats in mijn praktijk in Leusden. 
 • Begint met een gratis kennismakingsgesprek
 • Wanneer ik bij jou thuis coach of op een locatie bij jou in de buurt dan breng ik reiskosten in rekening van 21 cent per kilometer.
 • Ook online mogelijk

Serie van drie gesprekken

 • Weten waar je aan toe bent.
 • Vaste prijs van € 189,00 incl. BTW
 • Het eerste half uur staan we stil bij jouw hulpvraag. Daarna schakel ik over op de eerste begeleiding.
 • Daarna nog twee gesprekken
 • Eventuele reiskosten 21 cent per kilometer 
 • Ook online mogelijk

Een eenmalige sparringssessie

 • In het natuurgebied Den Treek bij Leusden.
 • De wandeling duurt anderhalf uur 
 • Start met een kop koffie of thee in een restaurant
 • De kosten zijn € 39,00 incl. BTW.
 • Geen vaste afspraak tot herhaling of van een gestructureerde aanpak.
 • Ik bied jou een luisterend oor en geef je tips en adviezen vanuit mijn ervaring als professioneel begeleider.
 • Zo vaak als jij wilt ben ik je sparringpartner

Begeleiding bij Kanker

 • Trajecten die binnenkomen via Coach Connect vinden plaats conform hun tarieven en voorwaarden.
 • Deze vinden meestal plaats bij jou thuis of op een locatie in de buurt.
 • Ik werk regelmatig voor deze landelijke organisatie en coach patienten in elke fase van de ziekte, hun partners en /of het hele gezin.
 • Voor meer informatie, de kosten en aanmelden ga je naar de website van Coach Connect.
 • Als coach bij kanker ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk coach bij kanker.

Welke pad kies jij? Wil je meer weten over mijn begeleiding bij rouw, klik dan hier. Of lees je liever wat clienten over mijn begeleiding te zeggen hebben kijk dan op deze pagina. 

gespreksgroep rouw, rouwcoach, hulp rouw, wandelcoaching, online begeleiding bij rouw, lotgenotencontact, rouwverwerking, Leusden, mijn aanpak,Amersfoort, online. fysieke bijeenkomsten, groepsgesprekken, Amersfoort
Mijn begeleiding zet je in beweging. Dit kan zowel in mijn praktijk, buiten in de natuur of online.