Mijn aanpak

Mijn aanpak

Lifecoaching voor meer levengeluk

Praktische begeleiding bij  rouwverwerking, verlieservaringen, burn-out en omgaan met ziekte.

Mijn aanpak en begeleiding is in de eerste plaats, naast praktisch gericht op ervaren. Eerst stilstaan om daarna weer in beweging te komen in het tempo wat bij jou past. En de kant op die jij wilt. Aandachtig luisteren,vragen stellen en diverse gespreks- en coachtechnieken om enerzijds jou je verhaal te kunnen laten doen en anderzijds stappen te zetten voor de verandering die jij wilt. Dit doe ik in mijn praktijk of wandelend in de natuur. 

Praktisch en maatwerk voor meer levensgeluk

Met mijn aanpak gaan we samen op zoek naar manieren om jou meer in balans te krijgen. Ik help je om structuur in je dagen en in je leven aan te brengen en ik geef je praktische tips en adviezen die zorgen voor meer rust en energie.
De begeleiding die ik verzorg is op individuele basis en je kunt kiezen voor een eenmalig gesprek of voor een serie gesprekken. Jij weet waar je behoefte aan hebt, dus jij bepaalt wat het beste bij je past. Lees meer over mijn begeleiding en de kosten.

Wandelcoaching

Wandelen is een fijne manier om je hart bij te luchten en een gesprek te voeren. Je bent in beweging en in de buitenlucht en doordat je naast elkaar loopt hoef je elkaar niet steeds aan te kijken. Dat kan prettiger zijn dan tegenover iemand te zitten. Bovendien kan de natuur helpen om rust en balans te ervaren en om verlichting, openheid en ruimte in je hoofd te creëren. Tijdens mijn aanpak trek ik dan ook graag de natuur in met mijn cliënten. Al wandelend en pratend krijgen we inzicht in wat jij nodig hebt om de combinatie van gezin, werk en extra zorg vol te houden. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging tijdens een wandelcoachsessie.

Tijdens de wandelcoachsessies maak ik gebruik van de omgeving. Wandelcoaching betekent gebruik maken van wat de natuur aan obstakels en oplossingen laat zien. Die omgevallen boomstam op het wandelpad vormt een belemmering om door te gaan. Wat doe je? Stap je eroverheen, omheen of kies je ervoor om terug te gaan? Ik stel vragen en geef je ruimte om na te denken, zodat je meer vanuit je hoofd in je gevoel terecht komt. 

Mijn aanpak is praktisch en gericht op ervaren en doen!

Mijn aanpak tijdens wandelcoaching is praktisch, rustig, doelgericht en wijst de omgeving je de weg. Onderweg heb ik alle aandacht voor jou. De wandelcoachsessies vinden veelal plaats in het mooie natuurgebied Den Treek, vlakbij mijn praktijk. Neem contact met mij op voor een eerste gratis gesprek en samen bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Reactie van Mariska: “Ongelofelijk dat een wandelsessie en praten er voor zorgt dat een struikelblok geen struikelblok hoeft te zijn, maar dat er ook paadjes langs gaan.”

Wandelcoaching, ook bij kanker. Als coach bij kanker werk ik samen met Coach Connect en voor sessies buiten in de natuur zoeken we een locatie dicht bij uw woonadres.

mijn aanpak een op een begeleiding of lotgenotencontact
Een steun in de rug…trek je wandelschoenen aan en ik wandel met je mee.