Ondersteuning voor mantelzorgers

Ondersteuning voor mantelzorgers

De helpende hand bij mantelzorg, burn-out, bore-out, loopbaanvragen, rouw en verlies en omgaan met ziekte.

Ben jij doodmoe?

Ik kan je helpen!

Loop jij tegen je grenzen aan en ga je er voortdurend overheen. Loop je op je tandvlees maar moet je wel door anders stort alles in. Zet jij letterlijk en figuurlijk je schouders eronder en heb je chronisch pijn in je nek en schouders? Dan is het hoog tijd om hulp in te schakelen en op een rijtje te zetten wat jij anders kan organiseren zodat er tijd overblijft voor jou.

Mantelzorgen begint met zorgen voor jezelf!

Ondersteuning voor mantelzorgers omdat mantelzorg  meer is dan de praktische hulp. Je steunt de zieke, je kinderen, vangt de visite op en communiceert met de hulpverleners. Mantelzorg vergt veel van je, zowel lichamelijk als emotioneel. Toen ik mantelzorger was van mijn man doordat hij de diagnose kanker kreeg had ik graag een coach gehad. Een coach die er alleen voor mij was en waar ik mijn hart kon luchten zonder iemand pijn te doen of te belasten met mijn verdriet.

Workshops Bordje Vol

Regelmatig organiseer ik workshops voor mantelzorgers. Aan de hand van de methode Bordje Vol ga je in een groepje van maximaal vier mantelzorgers ontdekken wat jij allemaal doet, wat er minder kan en hoe je hulp kunt inschakelen. In de tussentijd kun je leren van andere mantelzorgers hoe zij balanceren tussen mantelzorgtaken, goed voor jezelf zorgen en je gezin en werk.

De ondersteuning die ik bied geeft je lucht en ruimte waardoor je de zorg voor je naaste gemakkelijker en langer volhoudt. Je leert je grenzen kennen en ze aan te geven zodat je meer in balans blijft en je meer energie overhoudt. Of je nu voor je partner, kind, ouder of andere dierbare zorgt, je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een steun in de rug!

Wanneer: woensdagavond 27 september, donderdagavond 6 oktober en dinsdagavond 11 oktober. Kun je niet op een van deze avonden neem dan ook contact met me op voor de andere mogelijkheden.

Gun je zelf dat moment van aandacht

Daarnaast is het mogelijk om individueel je vraagstukken voor te leggen. Ik geef je tips en handvatten vanuit mijn ervaring als mantelzorger en als professioneel coach. Ik begeleid jou bij de vragen die jij hebt. Mijn coaching is persoonlijk, praktisch en doelgericht. 

Korting!

Heb je de workshop gevolgd en wil je daarna nog individuele gesprekken dan krijg je 20% korting op het eerste gesprek, 10% korting op het tweede. Wanneer je daarna nog meer ondersteuning nodig hebt dan geldt de reguliere prijs.

Bordje Vol geeft mantelzorgers spelenderwijs inzicht in hun leven. Wat zijn energievreters en energiegevers, welke veranderingen zijn wenselijk en wat helpt daarbij? Nieuwsgierig geworden naar deze speelse methode waarmee je serieuze stappen kunt zetten naar een leven waarin het zorgen voor jezelf in balans is met het zorgen voor de ander? Neem dan contact met me op. Meer weten over mijn aanpak in het coachen, klik hier

Lifecoaching voor mantelzorgers