De Kracht van Samen

De Kracht van Samen

Wij, Martha Wieling en Annie Adema maken ons ‘SAMEN’ sterk voor de partner van de kankerpatiënt. Vanuit onze eigen ervaringen en de opleidingen tot coach bij kanker vinden wij dat de partner van de kankerpatiënt meer aandacht verdient. Dit doen wij door workshops voor partners van kankerpatiënten te organiseren.

De kracht van samen geeft je veerkracht door te delen, te leren van elkaar, te luisteren naar elkaar en elkaar te motiveren.

Als je partner de diagnose kanker krijgt staat ook jou leven op z’n kop. Je wilt sterk zijn en cijfert jezelf weg. Loop je rond met heel veel vragen en angst voor de onzekere toekomst. Ben je verdrietig en maak je je zorgen.

Kanker heeft een grote impact op je relatie. Het draait veel om de patiënt en als partner kom je vaak op de achtergrond, je wordt de mantelzorger, de regelaar, de trooster, de luisteraar, de organisator, gastvrouw en daarbij ben je ook nog partner en misschien ook wel moeder en is er ook nog je werk.

Wij organiseren een reeks van vier workshops voor partners van kankerpatiënten waarin je met de dingen waar jij tegenaan loopt aan de slag gaat. Voor de inhoud van de workshops klik je hier

Je krijgt tips en handvatten die je helpen om naast de zorg zelf staande te blijven. Je ontdekt welke valkuilen je tegenkomt en hoe je de balans houdt tijdens de ziekte van je partner.

Tijdens de workshops ontmoet en deel je je ervaringen met lotgenoten. Na de bijeenkomsten weet je

 • Wat je valkuilen zijn en hoe je er mee om kunt gaan
 • Hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen
 • Hoe je de balans bewaart tussen werk en privé
 • Hoe je je veerkracht behoudt

Na elke bijeenkomst krijg je een opdracht of oefening om thuis mee aan de slag te gaan en waar we de volgende bijeenkomst op terug komen. Bij deze oefeningen kun je begeleiding van ons krijgen.

Datums workshops in Tijnje:

 • Woensdag 23 september 13.30-16.00 uur
 • Woensdag 7 oktober van 13.30-16.00 uur
 • Woensdag 21 oktober van 13.30-16.00 uur
 • Woensdag 4 november van 13.30-16.00 uur

Datums workshops in Leusden:

 • Dinsdag 20 oktober van 13.30-16.00 uur
 • Dinsdag 3 november van 13.30-16.00 uur
 • Dinsdag 17 november van 13.30-16.00 uur
 • Dinsdag 1 december van 13.30-16.00 uur

Investering voor deze serie workshops voor partners van kankerpatiënten is 399,00. Meld je je aan voor 23 augustus dan betaal je slechts 349,00. minimaal 4 en maximaal 6 personen. Stuur een mail naar info@lifecoachmarthawieling.nl of naar info@annieadema.nl om je aan te melden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze missie Kracht door Samen meld je dan aan voor de maandelijkse krachtbron en ontvang deze in je mailbox.

Op verzoek en bij voldoende aanmeldingen (minimaal zes personen) geven wij deze workshops voor partners van kankerpatiënten ook op andere locaties. Wel brengen wij dan reiskosten, 0,19 cent per kilometer, in rekening.

workshops voor partners van kankerpatiënten
Kracht door samen te delen, te leren en elkaar te motiveren.