wandeling voor mantelzorgers

wandeling voor mantelzorgers

Wandeling voor mantelzorgers

Heb je behoefte je hart te luchten of je ervaringen te delen nu je mantelzorger bent? Of wil je gewoon even een rustmoment voor jezelf, gezellig kletsen en genieten van de natuur? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de kracht van lotgenotencontact!

Regelmatig organiseer ik op de tweede dinsdag van de maand een wandeling voor mantelzorgers. We beginnen om 9.30 uur in Leusden. Daarna trekken we het mooie natuurgebied Den Treek in. De wandeling duurt ongeveer twee uur en ca. 11.30 uur zijn we weer bij het startpunt. We wandelen in een rustig tempo, genietend van de omgeving en het contact met elkaar. Gezelligheid en het delen van ervaringen staat voorop tijdens deze ochtend. Na afloop is er een mogelijkheid om nog even na te praten bij een kop koffie of thee, voor eigen rekening, in een restaurant.

Wandelen met andere mantelzorgers, ontdek de kracht van delen

Tijdens de lotgenotenwandeling is er een moment om stil te staan bij je eigen gevoelens en gedachten. Hierbij maken we gebruik van symbolen uit de natuur. Ontdek de rust, de kracht en symboliek van alles wat de omgeving biedt.
Ik zal deze wandeling professioneel begeleiden maar er is ook veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Wandel je mee?

  • De wandelingen vinden plaats op dinsdagochtend (elke tweede van de maand) van 9.30 tot 11.30 uur in natuurgebied Den Treek in Leusden.
  • De data van de wandelingen vind je in de agenda.
  • De prijs is € 7,50 euro per persoon, inclusief een flesje water voor onderweg. Na afloop is er een mogelijkheid om na te praten in een restaurant op eigen kosten.
  • Je kunt je aanmelden voor een wandeling door een mailtje te sturen naar info@lifecoachmarthawieling.nl . Dan informeer ik je ook over het vertrekpunt.
  • De wandeling gaat door bij twee of meer aanmeldingen.
  • De groep heeft geen vaste samenstelling.
wandeling voor mantelzorgers, ervaringen delen en je hart luchten
Lotgenotenwandelingen vinden plaats in een mooi afwisselend natuurgebied.