wandelingen

wandelingen

Kom kennismaken met anderen en ontdek de kracht van een wandelgroep wanneer je partner kanker heeft. En ontdek dat je niet de enige bent in de draaikolk die kanker heet.

Door de diagnose kanker van je partner belandt ook jouw leven in een draaikolk.

Wil je wel eens jouw hart luchten of je ervaringen delen met anderen die ook een partner met kanker hebben? Of gewoon even een rustmoment voor jezelf, gezellig kletsen en genieten van de natuur? Of om samen te kunnen lachen want er is zeker ruimte voor humor.

Met als resultaat meer energie, veerkracht en rust

Trek dan je wandelschoenen aan en wandel mee.

Regelmatig organiseer ik op een donderdag- of zaterdagochtend een wandeling voor partners van kankerpatiënten.
We beginnen om 10.00 met een kopje koffie of thee bij een restaurant in Leusden. Daarna trekken we rond 10.30 het mooie natuurgebied Den Treek in. De wandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en rond 12.30 zijn we weer bij het startpunt. We wandelen in een rustig tempo, genietend van de omgeving en het contact met elkaar. Gezelligheid, delen van ervaringen en stilstaan bij jezelf staan voorop tijdens deze ochtend.

Wil jij een ochtend voor jezelf en contact met anderen, meld je dan aan via info@lifecoachmarthawieling.nl. Dan krijg je meer informatie over het vertrekpunt.

Deze wandelingen gaan, ook als je de enige aanmelder bent, toch door. Dan wandel ik met je mee en ben je luisterend oor. En heb je de mogelijkheid om persoonlijke vraagstukken te bespreken. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met jou.

Als Coach rondom Kanker ben ik aangesloten bij het Kwaliteitskeurmerk Coachen bij Kanker

Wanneer?

De eerstvolgende wandelingen zijn op donderdag 1 augustus, 5 september,3 oktober en 7 november. Meer tijd op zaterdag? Wandel dan mee op 27 juli,31 augustus, 28 september, 26 oktober en 30 november.

Wel even aanmelden via info@lifecoachmarthawieling.nl
Start bij een restaurant aan de rand van het natuurgebied.
Kosten: 5 euro inclusief een kop koffie of thee.

Lotgenotencontact voor partners van kankerpatienten
Ontdek de kracht van lotgenotencontact tijdens maandelijkse wandelingen