wandelingen

wandelingen

Ontspan en vertel

Voelt het alsof je op een andere planeet leeft? Kom kennismaken met mensen die dat gevoel soms ook hebben.

Wil je wel eens jouw hart luchten of je ervaringen delen met anderen die ook een partner met kanker hebben? Of gewoon even een rustmoment voor jezelf, gezellig kletsen en genieten van de natuur?

Met als resultaat meer energie, veerkracht en rust

Trek dan je wandelschoenen aan en wandel mee.

Regelmatig organiseer ik op een donderdag- of zaterdagochtend een wandeling voor partners van kankerpatiënten.
We beginnen om 10.00 met een kopje koffie of thee bij een restaurant in Leusden. Daarna trekken we rond 10.30 het mooie natuurgebied Den Treek in. De wandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en rond 12.30 zijn we weer bij het startpunt. We wandelen in een rustig tempo, genietend van de omgeving en het contact met elkaar. Gezelligheid, delen van ervaringen en stilstaan bij jezelf staan voorop tijdens deze ochtend.

Wil jij een ochtend voor jezelf en contact met anderen, meld je dan aan via info@lifecoachmarthawieling.nl. Dan krijg je meer informatie over het vertrekpunt.

Deze wandelingen gaan, ook als je de enige aanmelder bent, toch door. Dan wandel ik met je mee en ben je luisterend oor. En heb je de mogelijkheid om persoonlijke vraagstukken te bespreken. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met jou.

Wanneer?

De eerstvolgende wandelingen zijn op donderdag 2 mei, 6 juni en 4 juli. Meer tijd op zaterdag? Wandel dan mee op 25 mei, 29 juni en 27 juli.

Wel even aanmelden via info@lifecoachmarthawieling.nl
Start bij een restaurant aan de rand van het natuurgebied.
Kosten: 7,50 inclusief een kop koffie of thee

Ontdek de kracht van lotgenotencontact tijdens maandelijkse wandelingen