De Kracht van Samen

De Kracht van Samen

Nieuw online workshop

Sterker door de Kracht van Samen is er nu ook online. In deze workshop ontdek je hoe je door veerkracht jouw balans versterkt zodat je het leven naast kanker langer volhoudt. Meer weten over deze online workshop klik hier

De kracht van samen workshop voor partners van kankerpatiënten. De kracht van samen geeft je veerkracht door te delen, te leren van elkaar, te luisteren naar elkaar en elkaar te motiveren.

Als je partner de diagnose kanker krijgt staat ook jou leven op z’n kop. Je wilt sterk zijn en cijfert jezelf weg. Loop je rond met heel veel vragen en angst voor de onzekere toekomst. Ben je verdrietig en maak je je zorgen.

Kanker heeft een grote impact op je relatie. Het draait veel om de patiënt en als partner kom je vaak op de achtergrond, je wordt de mantelzorger, de regelaar, de trooster, de luisteraar, de organisator, gastvrouw en daarbij ben je ook nog partner en misschien ook wel moeder en is er ook nog je werk.

De kracht van samen

Wij organiseren een reeks van vier workshops voor partners van kankerpatiënten waarin je met de dingen waar jij tegenaan loopt aan de slag gaat. Voor de inhoud van de workshops klik je hie

Je krijgt tips en handvatten die je helpen om naast de zorg zelf staande te blijven. Je ontdekt welke valkuilen je tegenkomt en hoe je de balans houdt tijdens de ziekte van je partner.

Tijdens de workshops ontmoet en deel je je ervaringen met lotgenoten. Na de bijeenkomsten weet je

  • Wat je valkuilen zijn en hoe je er mee om kunt gaan
  • Hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen
  • Hoe je de balans bewaart tussen werk en privé
  • Hoe je je veerkracht behoudt

Na elke bijeenkomst krijg je een opdracht of oefening om thuis mee aan de slag te gaan en waar we de volgende bijeenkomst op terug komen. Bij deze oefeningen kun je begeleiding van ons krijgen.

Voor de inhoud, data en aanmelden klik je hier